Windows 7'yi Orjinal yapma. RemoveWat 2.2.5. Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ? - Sayfa 7
iDoFrM.oRG | iDoFoRuM | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir

• Ana Sayfa
  • Oyun Parkı
  • Fotoğraf Albümü
  • Forum Kuralları

Windows 7'yi Orjinal yapma. RemoveWat 2.2.5. Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ?

Windows 7 icinde Windows 7'yi Orjinal yapma. RemoveWat 2.2.5. Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ? konusu , Alıntı : ivirzivir kullanıcısından alıntı ilgin için teşekkür ederim ama fan arızası değil, zaten bilgisayar yeni daha asıl sorun şu sanırım: bu indirdiğim loader7 programı bilgisayarın normal açılmasını engelledi, sürekli …

Geri Git   iDoFrM.oRG | iDoFoRuM | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir > Program - Donanım - İşletim Sistemleri > Windows İşletim Sistemleri > Windows 7

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler
Eski 07.12.11, 14:04   #61
Standart Cevap: Windows 7'yi Orjinal yapma.RemoveWat 2.2.5..Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ?

Alıntı:
ivirzivir kullanıcısından alıntı
ilgin için teşekkür ederim ama fan arızası değil, zaten bilgisayar yeni daha asıl sorun şu sanırım: bu indirdiğim loader7 programı bilgisayarın normal açılmasını engelledi, sürekli açılmaya çalışıp açılamıyor ancak uzun uğraşlar sonucu yani defalarca "b" tuşuna basarak kırmızı bir ekran geliyor ve "without loader 7" seçeneğine gelip enter yapınca bilgisayar normal bir şekilde açılıyor ancak o ekrana gelmek çok zor. bu programdan kurtulmak istiyorum ancak programı tekrar açtığımda uninstall butonu hiç bir işe yaramıyor nasıl kaldırabileceğim konusunda yardım edebilirseniz sevinirim...bilgisayarı bu programı kurmadan önceki bir tarihe geri döndürsem program ortadan kalkarmı ve bu işlem sırasında bilgisayarımdaki veriler kaybolurmu?
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ]
Eski 23.12.11, 15:11   #62
Standart Cevap: Windows 7'yi Orjinal yapma.RemoveWat 2.2.5..Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ?

tskler
Eski 22.01.12, 00:47   #63

link ölü
Eski 22.01.12, 01:09   #64

Yenilendi..
idofrm uzantılı kendim yükledim..İyi oldu böyle..
Eski 22.01.12, 01:17   #65

ayrıca mediafire linki eklendi
Eski 25.01.12, 15:21   #66

Kardeş şuan yukluyorum inşallah olur
Eski 28.04.12, 10:54   #67
Standart Cevap: Windows 7'yi Orjinal yapma. RemoveWat 2.2.5. Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ?

İnşllah olurya kaç gündür arıyorum.
Eski 08.05.12, 19:06   #68
Standart Cevap: Windows 7'yi Orjinal yapma. RemoveWat 2.2.5. Windows 7 Nasıl Orjinal Yapılır ?

Eyvallah işe yaradı
Eski 13.05.12, 12:34   #69

abi çok sağol yha eline emeğine sağlık ne yaptıysan işre yaramamıştı çok saol yaaaaa
Eski 23.05.12, 01:27   #70

Eyw kardeşim cok saol

İşaretlemeler

Etiketler
%100 orjinal, •windows 7 home premium, •windows 7 starter, •windows server 2008 r2:, •windows server 2008 r2: enterprise, •windows server 2008: enterprise •windows server 2008:, •windows small business server 2008, •windows vista home basic, •windows vista starter indir, 7yi, admınıstrator etkınleştırme, aktıvasyon, anlatımlı, balyozdur, bedava kullan, bit, bullwindows, business, cozum, crack, dowland, etkinleştir, final, foundation, full sürümü, indir, indir •windows 7 professional, indir •windows vista ultimate, kesin, kullan, kurulum, legal, legal windows 7, loaderi, microsofta, orijinalresimli, orjinal, orjinal windows 7, orjinal windows7, orjinal yapma, paylaşım, paylaşıyorum, premium, remove wat ıle aktıvasyon, removewat, removewat 2.2.5, removewat 2.2.5-yakalanan windows 7'yi orijinal yapma, removewat ındır, server, sizlerle, sonra, standard, standard •windows server 2008 r2: foundation, standard •windows server 2008: foundation, starter, tek, tikla, türkçe, ultimate, veren, verim, versiyonlar, vista, vistayı windows 7'ye yükseltme, wat kaldırma, win 7 orjinal yapma, win7 crack, win7 lisans, win7 loader, window7 orjinal hale getirme, windows, windows 7, windows 7 crak, windows 7 etkinleştirme aracı, windows 7 home basic yükle, windows 7 legal orjinal yapma, windows 7 lisans, windows 7 loader, windows 7 nasıl orjinal yaparım, windows 7 nasıl orjinal yapılır ?, windows 7 orjinal yapma, windows 7 orjinal yapma! videolu anlatım, windows 7 orjinalleştirme, windows 7 tüm versiyonlar etkinleştirme programı, windows 7 tüm versiyonlar etkinleştirme programı bul, windows 7 tüm versiyonlar etkinleştirme programı dowland, windows 7 tüm versiyonlar etkinleştirme programı indir, windows 7 tüm versiyonlar etkinleştirme programı yükle, windows 7 ücretisiz lisans, windows 7 yi tek tıkla orjinal yapmak, windows 7′yi orjinal yapma download | resimli program anlatımı, windows 7'yi orjinal yapma.removewat, windows7, windows7 orjinal yapma, wındows 7, yapma, yapmak, yapmaremovewat, yükle, yüzde yüz orjinal

Seçenekler