Galatasaray (1905) icinde Aysal: Demirören İstifa Etsin, Fenerbahçe Kendine Baksın konusu , Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan hem Fenerbahçe'ye hem Beşiktaş'a salvolar 07.02.2012 - 15:13 Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da GS Store açılışının ardından basın mensuplarının …
|
|||||||
|
|
#1 |
![]() Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan hem Fenerbahçe'ye hem Beşiktaş'a salvolar 07.02.2012 - 15:13 Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da GS Store açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal hedefleri neticesinde bir açılış yaptıklarını belirterek, "Hiçbir kulüple Galatasaray'ı karşılaştırmıyorum. Galatasaray bir sene içinde bütün gelirlerini arttırdı. Ayrıca bütün branşlarda sporcularımız başa güreşiyor, bizim de planımız buydu" şeklinde konuştu. FENERBAHÇE’YE CEVAP Basın mensuplarının Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in "Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Daha sonra Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ve Sivasspor'dan Grosicki ile ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf?" sözlerini hatırlatması üzerine Aysal, "Açıklamayı yapan arkadaşımızın insafına bırakıyorum. Galatasaray'ın yaptığı transferler her zaman etiktir. Bunun tersini söyleyenler kendine bakmalı. Yanlış bir yaklaşım, yanlış bir tutum" dedi. DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİ Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını istemesiyle ilgili olarak Aysal, "Yıldırım Demiören'in sözünü tutup istifa etmesini bekledik, bunu hatırlattık. Biz başından beri aynı doğruları savunuyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. kralspor
| The Following User Says Thank You to @misoS For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
siz ne yapacaksınız?
|
|
|
|
|
#3 |
|
haklı.. yıldırım demirören istifa etmeli
|
|
|
|
|
#4 |
|
akp'ye gs taraftarı 20 milyon oy verdi söylemini açıkla sen önce
|
|
|
|
|
#5 |
|
Brawo başkan. az bile söylemiş..#
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tamam, Demirören hemen yazmış istifasını, GS isteyecekte bizim başkan bırakmayacak olacak şey değil!!
Bu arada yeni başkanın kim olmasını ister onuda bi zahmet söyleyiversinde boşuna aramaya kalkmayalım. Haddini bil Adnan! ( Bu arada Demiören'in gitmesini gerçekten çok istiyorum ama GS istedi diye değil.) |
|
|
|
|
#7 |
|
bence de herkes kendi işine baksın.. herkes o kadar çok saçma konuşuyorki başkanda artık yeter ulan demiş
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
|
|