Galatasaray (1905) icinde Elveda UEFA Avrupa Ligi GALATASARAY: 1 Atletico Madrid :2 HAÇLI ZİHNİYETİ SAHNEDE konusu , Galatasaray düşmanlığı uğruna Atatürk İnkılaplarından Milliyetçiliğinden ödün veren insanlara inanamıyorum. Demek bir savaş çıksa ülkede bunlar galatasaraylılara silah bile doğrulturlar. Atl. Madrid gol atınca sevinen insanlara gerçekten acıyorum. Fener maçına …
|
|||||||
|
|
#31 |
|
Galatasaray düşmanlığı uğruna Atatürk İnkılaplarından Milliyetçiliğinden ödün veren insanlara inanamıyorum. Demek bir savaş çıksa ülkede bunlar galatasaraylılara silah bile doğrulturlar. Atl. Madrid gol atınca sevinen insanlara gerçekten acıyorum. Fener maçına fenerli bi arkadaşımla gittim ve alexin kaçırdığı pozisyonda kahroldum, emrenin attığı golde havalara uçtum. Elin gevurları mı kazansın bu ülkenin takımı mı kazansın??
yazık, gerçekten çok yazık |
|
|
|
|
#32 |
|
Türk ün Türk ten başka dostu yok bu böyle biline ! hepsinin canı cehenneme ..tribünde apo pankartı açandan ne beklersin
|
|
|
|
|
#33 |
|
gevur gevuru tutuyor aga
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yazık oldu , bu hakem müsvetteleri inceden kıydı doğradı sonuçta amacına ulaştı..
Caner hatalıda olsa ne diyeyim o penaltı pozisyonunda kaldı,kalmaması lazımdı kaldı hata yaptı.Ama onu bu yüzden asamam kesemem silemem.. Hayattaki başarılar ve sonuçlar 2 dk’ya bağlı olmamalı ama hakemler sağolsun bugün bunu becerdiler.2 dk önce verilmeyen penaltı ve kırmızı kart ve ardından o hışımla sinirini alamayan oyuncumuza 1 er dakika arayla gelen kırmızı kart.. İçim yandı son dakika golüyle ve bu hakemlerin emeğiyle turu rakibe verdiğimiz için.. Şu turu geçeydik sonuna kadar giderdik.. |
|
|
|
|
#35 |
|
Çok yazık oldu.tamam A.Madrid özellikle 2.yarı oyunu çok daha iyi oynadı top yapamadık.Ama Canerin posizyonu görmeyip penaltıyı çalmassan ben senin ve UEFA'nın 5.hakem uygulamasına ne diyeyim şimdi.5. hakem yazık etti takıma.Ama bir gerçek varki santraforsuz iyi bile mücadele ettik.Nonda olsaydı çok farklı olurdu.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Böyle bir maça böyle aptal hakemleri veren zihniyetin içine ......
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
|
|