Galatasaray (1905) icinde Arda İçin Rekor Bonsevis Bedeli! 55 Milyon Euro konusu , Vallahi her kim ne derse desin paranın açamayacağı kapı yoktur. Bu Arda içinde Emre içinde Nobre içinde Umut içinde yani herkes için geçerli. Parayı görünce GSlilikte biter, FBlilikte, BJKlilikte bunu …
|
|||||||
|
|
#11 |
|
Vallahi her kim ne derse desin paranın açamayacağı kapı yoktur. Bu Arda içinde Emre içinde Nobre içinde Umut içinde yani herkes için geçerli.
Parayı görünce GSlilikte biter, FBlilikte, BJKlilikte bunu geçmişte hatta yakın tarihimizde çok gördük... Tümer Metin, Emre Belözoğlu, Fatih Akyel, Nobre, aklıma gelenleri sayıyorum, Revivo, Gökhan Zan saymakla bitmez anlayacağınız.... Orhan Emre'ye gelince iki yüzlü demeyeceksin arkadaşım. Futbol piyasası bir pazardır. Bu pazarda futbolcu alınırda satılırda. Biz size giden futbolcularımız için iki yüzlü ibaresini kullanmadık... Öyleki Biz 3 büyüklerden de sizin kadar futbolcu almadık. Tümer ve Emre dışında hatırlamıyorum. Birde Mehmet vardı. Yani sende futbolcu olsan profesyonel olsan sanada para verseler sende FB'de oynardın... Olayı başka yerlere çekmenin anlamı yok düşüncesindeyim. Öyleki GS ve BJK bizim çok futbolcularımızı aldı. Bunu inkar edebilir misin?
Beni Şaşırt ![]() ![]() Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır.Bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye;bir anlık eğlence için servetini tüketmeye,bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye,insanları ezip geçmeye,günlük menfaatler için onurunu terk etmeye,bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat! Saygılar efendim, sevgiler. ♥
MeRTeR tarafından (10.12.09 Saat 10:08) değiştirildi. |
|
|
|
|
#12 |
|
Niye Şabanın bi filmi vardı Gol Kralı hangi takıma gitse kanım o renk akıyor derdi.
Emre Gs de iken Gs liyim diyordu,fb ye gidince doğuştan fb liyim dedi.. Yani iki yüzlülük yaptı.Madem fb liydi bizde oynarken Gs liyim demiyecekti. Yoksa herkes istediği yerde oynar. Bide Gs kültüründe paranın yeri yoktur anlamamışsın. M.Oktay-Hakan Şükür-Arda Turan Gs kültürü olan insanlar. |
|
|
|
|
#13 |
|
FB Büyük takım gsde büyük takım... peki Arda FB ile anlaşır ve oynarsa bu sözlerinin arkasında dururmusun?..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Gs kültürü ile yetişenler sevenlerini üzmez Merter..Bunu sen anlamıyorsun ayrı telden çalıyorsun 1 saattir.
Ardada açıkladı.Gökten meteor düşmedikce senin dediğin olmaz. Ha olursa sözlerimi copy paste yapıp yüzüme vurusun ben arkasındayımdır her zaman dediklerimin. |
|
|
|
|
#15 |
|
az bile aslanımaaaa.............
|
|
|
|
|
#16 |
|
ya o parayı satmak icin istememisler zaten kısaca satılık eleman ok bizde demek icin istemişle arsenal tarihinde yoktur zaten okadar paraya transfer olan bi oyuncu heralde
![]() Arda bence gitmeli büyük bi kulüpte oynamalı avrupada yetenekli oyuncuların lejyonerligine ihtiyacı var bu ara türk futbolunun.. |
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() )...............
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#18 |
|
Gerek yok Orhan Yüzüne vurmaya zaten herkes biliyor ne dediğini
![]() Ama para gs, FB kültürü tanımıyor arkadaşım
|
|
|
|
|
#19 |
|
neyin 55i yaaa. Bugün 15 milyon euro verseler gs seve seve satar.
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| arda, bedeli, bonsevis, euro, icin, milyon, rekor, İçin |
| Seçenekler | |
|
|