Fenerbahçe (1907) icinde Sow: Böyle taraftar Avrupa’da görmedim konusu , [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ] Fenerbahçe’nin devre arasında Lille’den transfer ettiği Moussa Sow Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta golünü attı. Moussa Sow Beşiktaş maçında Fenerbahçe formasını ilk kez giydi. …
|
|||||||
|
|
#1 |
|
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ]
Fenerbahçe’nin devre arasında Lille’den transfer ettiği Moussa Sow Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta golünü attı. Moussa Sow Beşiktaş maçında Fenerbahçe formasını ilk kez giydi. Maça ilk 11′de başlayan yıldız futbolcu takımının 2. golünü atarak Fenerbahçe taraftarını golle selamladı. Maçın 92. dakikasında Caner’in pasında topu boş kaleye gönderen Sow Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış oldu. Fenerbahçe’nin yıldızı Sow 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı. Sow’un açıklamaları şu şekilde: ”Afrika Kupası’ndan dolayı takıma geç katıldım. 2 antreman sonrası maça çıktım ama ben bu akşam elimden geleni yapmaya çalıştım. Sonuç olarak bireysel olarak çok iyi olmasamda takım olarak maçı kazanmış bulunuyoruz. Defansif açıdan çok iyiydik gol yemedik. Tabii ki böyle bir taraftar Fransa’da ve Avrupa’da hiç görmedim. Senegal’de zaman zaman böyle atmosfer yaşanır ama böylesini hiç görmemiştim. Beni bu konuda Niang uyarmıştı. Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gördüm bu akşam.”
|
|
#2 |
|
hep destek tam destek
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
|