Fenerbahçe Resmen Açıkladı : Sow Fenerbahçe'de - Sayfa 5
iDoFrM.oRG | iDoFoRuM | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir

• Ana Sayfa
  • Oyun Parkı
  • Fotoğraf Albümü
  • Forum Kuralları

Fenerbahçe Resmen Açıkladı : Sow Fenerbahçe'de

Fenerbahçe (1907) icinde Fenerbahçe Resmen Açıkladı : Sow Fenerbahçe'de konusu , Tartışmayı bilmiyoruz.Her ne söylenirse söylensin hakaret olmadığı sürece hazmetmeyi karşı fikir söylemeyi bilmiyoruz.Hemen en kolayını en basitini yapıyoruz üslubumuzu bozuyoruz. Burada kimse kayırılmaz ama herkes üslubuna dikkat etsin.Fenerli ve Galatasaraylı …

Geri Git   iDoFrM.oRG | iDoFoRuM | Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir > Genel Spor > Fenerbahçe (1907)

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler
Eski 27.01.12, 14:30   #41
Standart Cevap: Fenerbahçe Resmen Açıkladı : Sow Fenerbahçe'de

Tartışmayı bilmiyoruz.Her ne söylenirse söylensin hakaret olmadığı sürece hazmetmeyi karşı fikir söylemeyi bilmiyoruz.Hemen en kolayını en basitini yapıyoruz üslubumuzu bozuyoruz.

Burada kimse kayırılmaz ama herkes üslubuna dikkat etsin.Fenerli ve Galatasaraylı holiganlar kendinize gelin tartışıyorsanız önce saygılı olun.Kişiye hakaret kabul edilemez.Takıma eleştirel olarak ne söylersen söyle ama kişiye hakaret olmaz.
Aşağıdaki 3 üyemiz @misoS üyemize bu mesajından dolayı teşekkür etti:
Eski 27.01.12, 14:40   #42

kıırma ne demek laf cambazlığı yapma demek ama sen dansöz olarak algılamışsan ki sanırım öyle algılamışsın bunu kendine yakıştırarak geri kafalı ve b.k kelimesini kullanabiliyorsun. adalet mi? adalet bekçileri siz kanun kaçakları biziz adaleti en iyi siz sağlarsınız
Eski 27.01.12, 15:30   #43

Alıntı:
@misoS kullanıcısından alıntı
Tartışmayı bilmiyoruz.Her ne söylenirse söylensin hakaret olmadığı sürece hazmetmeyi karşı fikir söylemeyi bilmiyoruz.Hemen en kolayını en basitini yapıyoruz üslubumuzu bozuyoruz.

Burada kimse kayırılmaz ama herkes üslubuna dikkat etsin.Fenerli ve Galatasaraylı holiganlar kendinize gelin tartışıyorsanız önce saygılı olun.Kişiye hakaret kabul edilemez.Takıma eleştirel olarak ne söylersen söyle ama kişiye hakaret olmaz.
evet @misos haklı eleştirisel herhangi bir yorumda hemen beyinle algılamayla hakaretler yapılıyor herkes kendi beynine baksın bence..
Aşağıdaki 2 üyemiz tuugçe üyemize bu mesajından dolayı teşekkür etti:
Eski 28.01.12, 07:09   #44

ooo bizim sow şişirmiş gs lileri bayağı, acaba Fenerbahçenin küme düşeceğine gs lilerden başka inandırılan varmı ? arada ts lilerin bjk lilerin aklına bile dank ediyor ulan bunlar düşmez diye gs liler hepsi beyin şoklaması geçirmirmiş gibi düşeceğimize inanıyor
Mahkeme sonunda güzel makara malzemesi olur bunlar

neyse

Eski 29.01.12, 19:47   #45

Alıntı:
MeRTeR kullanıcısından alıntı
vaadoo terbiyeni bozmayacaksın tartışacaksan adam gibi tartışacaksın ha yok ben tartışmayı bilmem argolu konuşurum diyorsan tavrımızı bizde ona göre alırız. Kimseye geri kafalı v.s deme hakkına sahip değilsin... Önce geçmişini temizleyeceksin sonra laf atacaksın millete
Merter abim ilk önce Ahmet kıvırma demiş..Konuya baktım..

İlk uyarıyı önce ona sonra vaadoo'ya yapsayıdın..

tahrik var onu keşke göz önüne alsaydın..

Alıntı:
vaadoo kullanıcısından alıntı
şaka gibi ben adam gibi tartışıyorum zaten Merter..

sen git ahmete önce söle kıvırma diye konuşmamalsın diye..

adaleti sağla bi zahmet..fenerli diye onu kayırma..

o bana kıvırma dedi bende ona geri kafalı dedim..

dua etsin başka bir şey demedim.

sende co admin sen önce o başlattı onu uyarmalısn.

tahrik edecek beni bana kıvırma diyecek ben o tahrikten sonra geri kafalı diyince suçlu olacam.tekrar

ben buraya saw çağların baskısıyla üye oldum ama bakıyorum ki forumun en üst yetkilileri benden önce uyarması gereken kişiyi uyaracağına geliyor bana efeleniyor..

çağlar kusura bakma benden bu kadar..

böyle saçma sapan suçlamalarla suçlandığım yerde durmam..

biraz dişli doğruları söyleyen Bir Gs'li olunca gerçekleri duyunca zorunuza gitti sanrım..

forumda adaleti sağlayın önce..adalet yoksa bende yokum.

Hoş cakalın..
sende dur durduğun yerde...

incir çekirdeğini doldurmayaca şeyler bunlar ne diye gidiyorsun..

İşaretlemeler

Etiketler
evren, fener sow u istanbula getiriyor, fenerbahce 2012 transfer, fenerbahce haberleri, sow fenerbahçe'de

Seçenekler