Fenerbahçe (1907) icinde Cevapsız Sorulara Cevap Arıyorum... konusu , Yazıyı paylaşırken aslında siyasetle ilgilenen arkadaşlarımın objektif olacağına inancım sonsuz. Nette gezerken bu yazıya denk geldim ve paylaşmak istedim. taraflı tarafsız arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Ama lütfen ikili tartışmaya girmeden. Konuyu …
|
|||||||
|
|
#1 |
|
Yazıyı paylaşırken aslında siyasetle ilgilenen arkadaşlarımın objektif olacağına inancım sonsuz. Nette gezerken bu yazıya denk geldim ve paylaşmak istedim. taraflı tarafsız arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Ama lütfen ikili tartışmaya girmeden. Konuyu saptırmadan, saygı çerçevesinde yorum yazalım.
Konu dışında yorumları sileceğim.... Hakan Şükür’den mebus oluyorsa... Emenike’den turizm bakanı olur Şükrü Saracoğlu. Başbakan. Aynı zamanda... Fenerbahçe Başkanı. * Sene 1942, kanarya başkent deplasmanında... Oğlu ve kayınbiraderi maça gitmek istiyor. Baba ters adam, çekiniyorlar, anneye söylüyorlar. Anne, başbakana iletiyor, çocukları maça götür... “Peki” diyor, makam aracına binip, stada geliyorlar. Oğlu ve kayınbiraderinin havaları binbeşyüz, herkes gıptayla onlara bakıyor, şeref tribününe kurulup, en faça yerden seyredecekler. Tam o sırada, başbakan şoföre sesleniyor, “şurda dur” diyor. Duruyorlar... Başbakan cüzdanını çıkarıyor, kayınbiraderine para uzatıyor, “gişe orda, gidin biletinizi alın!” * Başbakan. Fenerbahçe Başkanı. “Avanta yok” diyor. Evladına bile! * E şimdi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda en faça yerden maç seyretmek için, avanta bilet isteyen savcı, hâkim, emniyet müdürünün durumunu, hangi adalet sistemi sorgulayacak? * Avanta yarış tayı isteyen topçuyu enseledik... Avanta bilet isteyenlerin hukukuna Yargı’tay mı, Danış’tay mı, Sayış’tay mı karar verecek? Yoksa, Başbakanımız Tay’yip Erdoğan mı? * (Şükrü Saracoğlu’nun kirada vefat eden ilk ve tek başbakan olduğunun altını çizmek isterim.) * Ayrıca... * “Kritik maç yapıcaz. Kendi takımında bize karşı forma giyme, biz seni bizim takıma transfer edicez” demek şikeyse... Altyapısından yetiştiği kendi takımı CHP’de forma giyeceğine, gidip AKP’de forma giyen “sol”açık Ertuğrul Günay, bir nevi Emenike değil midir? * Anayasa’ya aykırı davrandığı tescillenen partilerin Meclis’te bulunmasında sakınca yoksa. O Meclis’in çıkardığı yasalara aykırı davranan takımlar niye küme düşürülsün? * “Asker” Bülent’i anlarım, adı üstünde, suçu olmasa bile askerlerin alayını tutukluyorlar.... Ancak, deveyi havuduyla götürenler baş tacı edilirken, Tayfur Havutçu’nun günahı ne? * “Uzun süredir takip ediyorduk, telefonları kaydettik, kameraya aldık, gününü bekledik” demek... Gününü bekleyip, günü gelince kaset patlatmaya benzemiyor mu? * Menajerlik sorularının çalınması ve yandaşlara verilmesi suçsa... KPSS soruları çalınıp, yandaşlara verilmedi mi? Üniversite sınavındaki şifreyi Aziz Yıldırım mı koydu? * “Kusurlu” gol yemek şaibeyse... Folluk olan ve bizzat YÖK tarafından “kusurlu” bulunan ÖSYM Başkanı niye hâlâ kalede? * Vatandaşa, makarna bulgur kömür dağıtmak, “teşvik primi”nin hasosu değil mi? * Kenan Evren iktidar. Ankaragücü süperligde. Turgut Özal iktidar. Malatyaspor süperligde. Mehmet Ağar iktidarda. Elazığspor süperligde. 1970 Kasımpaşa yok. 1980 Kasımpaşa yok. 1990 Kasımpaşa yok. 2000 Kasımpaşa yok. 2002 Kasımpaşalı iktidar. 2004 Kasımpaşa üçüncü ligde. 2005 Kasımpaşa ikinci ligde. 2006 Kasımpaşa birinci ligde. 2007 Kasımpaşa süperligde. Melih Gökçek, Ankaraspor. Oğlu, Ankaragücü. * Buna mukabil... Cem Uzan’ın Adanaspor’u dümdüz edildi. CHP’li İzmir’in takımları, tesadüf o ki, AKP’nin iktidar olduğu sene küme düştü, 9 senedir çıkamıyor. Fair Play’e uygun mudur? * Londra Belediyespor, Paris Belediyespor yokken... İstanbul Belediyespor neyin nesidir? * Muz cumhuriyetinin adaletine yardımcı olmak maksadıyla, muz orta yapalım, bitirelim... * WikiLeaks belgelerinde, ABD Ankara Büyükelçiliği’nin Washington’a gönderdiği rapor var. Telekulağa, gizli kameraya filan gerek yok, şakır şakır yayınlandı... “AKP’nin belediye seçimini kazanmak için, Trabzonspor’a örtülü ödenekten para gönderdiği” iddia ediliyordu. * Herkes gözaltında. Herkes sorgulanıyor. Bu iddiayla ilgili n’aapılıyor?
Beni Şaşırt ![]() ![]() Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır.Bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye;bir anlık eğlence için servetini tüketmeye,bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye,insanları ezip geçmeye,günlük menfaatler için onurunu terk etmeye,bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat! Saygılar efendim, sevgiler. ♥
|
|
|
|
|
#2 |
|
yazıyı okudum ama sanırım birkaç yerde sorun var buca spor süperlige çıktı tekrar düştü onu ve sadece istanbul değil diğer şehirlerdede belediye takımları var onu eleştirmekte mantıksız bence
diğerlerine gelince o zaman her dönem birilerinin adamları bir yerlere geliyorsa akpnin desteklediği isimlerinde bir yere gelmesi gayet mantıklı ! eğer eleştireceksek herkesi eleştirmemiz gerekmektedir aziz yıldırım ve emenike konusu zaten en başından belli bir durumda bence bu iş artık akpyi aştı cemaat ve fb arasınadaki savaşa dönüştü beşiktaşlıların alınmasıda tamamen fenerbahçelilerin gazını almak için yapılmış hamleydi ki sonunda fenerli olmayan herkes serbest ama fenerliler içeride ve dünyada bir ilk olduk kendi kendimize şike yaparak!!!
![]() Üstüme Gelsene Hayat.! Ne canımı yakacak kudrete sahipsin.! Ne kanımı akıtacak bıçağa.! Yazılanı kaderim der yaşar; alnım açık, başım dik giderim.! Ben Yaradandan ötürü, seni bile severim.! Elinden geleni ardına koyma HAYAT.! Ben yine de sana Gülümserim... Biz neleri atlatmadık ki bak gör bunu da aşarız... Büyük aşklar büyük acılarla sınanırmış unutmamalıyız..... KORKMA ! |
|
|
| The Following User Says Thank You to SAWAS For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
yazı tamamen doğruda bunu anlayabilecek kapasitede insan sayısı çok az güzel ülkemde
|
|
|
|
|
#4 |
|
hakan şükürün mebusluğu neden bu kadar sorun teşkil ediliyor ilginç bir partinin kendisine yakın ve başarılı kamuoyunun sevdiği birini aday göstermesinden daha olağan nedir ki?hamza yerlikayada milletvekili oldu? malatyaspor uefada maç yaparken özal hayattamıydı?şükrü saraçoğluyla ismet inönü cuma namazından çıkan cemaati görünce biz bunları Türkiyeden kazıyamadıkmı hala deyip sinirlenen bir başbakanı şirin gösterme çabası nedir peki? son 10 senede akp iktidarında (fbli bir başbakanın iktidarı) Galatasaray nasıl olduda şampiyonluklar elde edebildi?o kadar anadolu takımı belediyeleriyle süper ligte ibb'nin olayla ne alakası var? yazıyı bir taraftarın psikolojik travması olarak değerlendiriyorum
. ![]() Ben dünyadaki en sorumsuz insanım. böyle olmamın sebebi ise ; 21 yaşındayken bana 50 - 100 milyon dolar paralar vermeniz ve benimde o kadar parayla ne yapacağımı bilemememdir. ben getodan geldim. nerede nasıl davranılacağını bilmiyorum Mike Tyson since 2005
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bu yazıyı yazanın siyaseti spor üzerinden vurmaya çalışan malum şahıs Yılmaz Özdil olduğunuda yazının altına ekleseydin keşke.
Benim kanaatime görede Yılmaz Özdil'den gazeteci oluyorsa Emenike'den Oktay Ekşi'nin yerine Basın Konseyi başkanı olur ![]() Dönemin Maliye bakanı Şükrü Saraçoğlu'nunda şimdiki stadın yerinde olan sahayı Fenerbahçeye bir türlü satmaya ikna edilemeyen İttihad sporun elinden nasıl entirkalarla alıp Fenerbahçeye peşkeş çektiğini çok iyi biliyoruz. @misoS tarafından (14.12.11 Saat 00:57) değiştirildi. |
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
|
|