Fenerbahçe (1907) icinde Fenerbahçe 4 - 2 Ankaragücü konusu , Sen ne diyorsun asıl..Ne maksatla yazdığını herkes biliyor..! Doğru düzgün mesaj atmasını öğren ondan sonra gel ahkam kes... Artislik yapma burada...Bak bi foruma bu tip ne kadar mesaj varsa siliyorum …
|
|||||||
| Anket sonuçlarını görüntüle: Kim Kazanır ? | |||
| Fenerbahçe |
|
4 | 100.00% |
| Ankaragücü |
|
0 | 0% |
| Berabere Biter |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 |
|
Sen ne diyorsun asıl..Ne maksatla yazdığını herkes biliyor..!
Doğru düzgün mesaj atmasını öğren ondan sonra gel ahkam kes... Artislik yapma burada...Bak bi foruma bu tip ne kadar mesaj varsa siliyorum Gs'lisi Fb'lisi fark etmez. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ] Buda sana ispatı olsun... ZeMHeRi tarafından (03.12.11 Saat 22:50) değiştirildi. |
|
|
|
|
#12 |
|
Uzatmayın artık kışkırtıcı mesajlar atmayınız
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tartışmanın anlamı yok Konu kapanmıştır. Konu ile alakasız tüm mesajlar bu yazdığımdan sonra silinecektir.... Sadece konu ile alakalı yorumlar yapın lütfen....
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ama şunu bilesin artistlik yapıp ahkam kestiğim filan yok, yanlı davrandığını düşündüğüm için doğal olarak itiraz ediyorum ama anlayana tabi. |
|
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||
Ama önce duyarlı olalım.. Bak verdiğim linklere..Adam sana hakaret ettiği için benden ceza aldı.. O kişide Gs'li..Ayrım yaptığımı sakın düşünme..Bu forumda bütün yöneticiler herkese eşit yaklaşıyor...Bende adaletli olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#16 |
|
bütün şerefsizlere inat o kadar moral bozukluguna inat çok güzel ve anlamlı galibiyet çarşamba cimbom a sonrada ts yi yendikmi bu senede şike şike şampiyonuz
aziz yıldırım çok haksız kazanç elde etmiş ya galiba geçen sene çift teşvik vermiş ileri görüşlü oldugu için bu senede şike şike gidiyoruz
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||
![]() aynen çekemeyen uydu taksın ne diyelim
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#18 |
|
ben bu yıl cimbom maçından çok trabzon maçını alalım istiyorum
|
|
|
|
|
#19 |
|
Budamı tesadüf!?4+2=6 Bu gönderme kime FENERBAHÇE!
![]()
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| ankaragücü, fenerbahçe |
| Seçenekler | |
|
|