Fenerbahçe (1907) icinde Emre küfür mü etti? konusu , Emre küfür mü etti? Bu sezon çok iyi bir form yakalayan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu yine sinirinin kurbanı oldu. Manisaspor karşısında çok etkili bir performans sergileyemeyen Emre Belözoğlu, mücadelenin …
|
|||||||
|
|
#1 |
|
Emre küfür mü etti? Manisaspor karşısında çok etkili bir performans sergileyemeyen Emre Belözoğlu, mücadelenin 75. dakikasında Nizamettin'le girdiği ikili mücadelede hakemin yanında rakibine omuzla vurup sarı kart gördü. ![]() Bu sezon çok iyi bir form yakalayan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu yine sinirinin kurbanı oldu. Emre rakibiyle daha sonra bir ağız dalaşına girdi. Nizamettin'e sert şekilde bir uyarıda bulunan Emre, daha sonra Tolga Özkalfa tarafından direk kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Rakibine küfür ettiği iddia edilen Emre, cezalı duruma düşerken, 5. haftada oynanacak olan Bursaspor maçında forma giyemeyecek. ajansspor
|
|
|
|
|
#2 |
|
şimdi birşey diyeceğim olmayacak en iyisi susayım....
|
|
|
|
|
#3 |
|
Klasik Emre..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yoo..mübarek ay'da dua etmişde olan olmus töbe töbee
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bu adam çabuk sinirleniyor.Hep üstüne gidiyorlar.İyide oynuyordu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
'bne demis sadece ben tekrarlarda agzını okudum
|
|
|
|
|
#7 |
|
Inter'e, Newcastle Utd.'a gittim diye kendini Hagi sanarsan, anca böyle kart yersin. Oyununu oyna oyununu, çene nenemde de var.
|
|
|
|
|
#8 |
|
yok canım küfür etmemiştir..
![]() bizim emre küfürün ne olduğunu bilir mi yahu ![]() karalıyorsunuz çocuğu..hakem durduk yerde sarı kart verdikten sonra "direk kırmızı"yı vermiştir
|
|
|
|
|
#9 |
|
Her zaman küfür ediyor ama bu sefer çok kötü bir zamanlamayla hareket etti.
Hareket çekiyor adama hemen hakemın yanında küfür ederken de hakem arkasındaydı kısacası hakettı. Mehmet topuz'a fırsat geçti iyi kullansın |
|
|
|
|
#10 |
|
Bu sefer işi zor, küfürbaz Emre hem küfürün okkalısını etti,hemde hakemi itti cezası en az 3 maç. Emre neden büyüyeceğine sürekli küçülüyor anlam veremiyorum.
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| emre, etti, küfür |
| Seçenekler | |
|
|