Fenerbahçe (1907) icinde Fenerbahçemiz - Lille // Uefa Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş Karşılaşması konusu , GS topicgine baktımda laga luga görmedim bence sen icindekileri dısarı vurmussun millete laf atma…
|
|||||||
|
|
#21 |
|
GS topicgine baktımda laga luga görmedim bence sen icindekileri dısarı vurmussun millete laf atma
MeRTeR tarafından (26.02.10 Saat 00:59) değiştirildi. |
|
|
|
|
#22 |
|
mübarek günde Türk takımlarına birazcık şans ne güzel olurdu..
sonlar yaktı..iki takımımız adına canımız sağolsun..buralara gelemeyenlerde var |
|
|
|
|
#23 |
|
yazık oldu, 5 dk daha dayanabilseydik. ama deniz, selçuk, bilica ortada, alex ve gökhan bi başkaydılar bugün, guiza iyiydi biraz koştu en azından, emre de tek başına bişeyler yapamadı, ne yapalım. geçmiş olsun
|
|
|
|
|
#24 |
|
Alex i kilitlemişler, 2. yarı emreyede kilit vurdular. Gökhan kanadınıda sağlama almışlar...
Billica Allah seni bildiği gibi yapsın saatli bomba bu adam ya luganoyu aradı gözlerim... Gs maçında şerefsiz 6. hakemin o eli vermemesi zaten maçın renginin ne olduğunu göstermişti. Fb maçında son 5 dk yenilen gol Billica efeninin yaptığı faul hemde gereksiz bir faul sonrasında oldu. Birde boş kaleye atamadı ya buda tuzu biberi... lanet olsun Şans gülmedi yüzümüze |
|
|
|
|
#25 |
|
ya ney sölesek boş bu gece tek sevindirici şey o müthiş tribünlerdi gs ve fb seyirciside mükemmeldi
o kadar sakatlıklarla buraya kadarmış fb 3 yedekle oynadı kısmet iki kulvar kaldı önümüzde onlara bakacagız artık |
|
|
| The Following User Says Thank You to Byz€uS For This Useful Post: |
|
|
#26 |
|
La fb de mi elendi:s
12 ye çeyrek kala uyudum 1-0 öndeydi bitmiştir dedim. Neyse 2 takımada geçmiş olsun. |
|
|
|
|
#27 |
|
2 takım içinde hüzün gecesi oldu.Yazık oldu geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Dün maç öncesi hiç ümidim yoktu ama saha da öyle bir emre vardı ki gelde ümitlenme
Alex , gökhan , vederson hiç bir varlık gösteremedi.Alex'in kaçırdığı golü güiza kaçırsaydı ne olurdu acaba Futbolun adaleti yok |
|
|
|
|
#29 |
|
Gecmiş olsun...
İşin ilqinç yanı son dakikalarda qol atmak yerine qol yemeyi adet haline qetirmisiz...
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| avrupa, fenerbahçemiz, karşılaşması, ligi, lille, or or, or or, rövanş, tur, uefa |
| Seçenekler | |
|
|