Fenerbahçe (1907) icinde Tarihimizden Komik ve İlginç Sahneler Muhabbetler Geyikler.... konusu , Tarihimizden Komik ve İlginç Sahneler... . Aşırıya Kaçmadan aarkadaşlar tarihimizdeki ilginç resim, karikatür v.b şeyleri burada paylaşalım. Aşırıya gidilmiş olan fotoğraf ve karikatürler silinecektir.... ANTİ PAYLAŞIM YASAKTIR Hadi Bakalım Siftah …
|
|||||||
|
|
#1 |
|
Tarihimizden Komik ve İlginç Sahneler.... Aşırıya Kaçmadan aarkadaşlar tarihimizdeki ilginç resim, karikatür v.b şeyleri burada paylaşalım. Aşırıya gidilmiş olan fotoğraf ve karikatürler silinecektir.... ANTİ PAYLAŞIM YASAKTIR Hadi Bakalım Siftah Benden.... ![]() MeRTeR tarafından (04.02.10 Saat 14:06) değiştirildi. |
|
|
|
|
#2 |
|
özenti kokan hareketler bunlar
|
|
|
|
|
#3 |
|
İster özenti de ister başka bir şey de KISASA KISAS hareketler bunlar. Bilmem farkındamısın kanka konuyu açarken haber verdim
|
|
|
|
|
#4 |
|
farkındamısın gene ilkleri biz yapıyoruz
![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
olmaz olurmuyum. İlkler size ait kanka
Anladın sen
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
|
|
| Aşağıdaki 4 üyemiz KırмızıdøŁдr üyemize bu mesajından dolayı teşekkür etti: |
|
|
#7 |
|
Arkadaşlar argo, küfür tarzı fotoğraf yazı v.s şeyler paylaşan arkadaşlarımızı uzaklaştıracağız spor bölümlerinden yakışanı yapalım bu benim şahsım adına ilk, tek ve son uyarıdır.... Bilginize
|
|
|
|
|
#8 |
|
Of Merter açmaya gerek bile yoktu. Millet kaldıramıyor hiç bir şeyi. Onlar kupalarına yalansın dursunlar, zaten iyice aşındı artık... Bakalım bitince neye sarcaklar??
|
|
|
|
|
#9 |
|
ben bundan başka resim eklemiyorum
![]() ![]() |
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| geyikler, ilginç, komik, muhabberler, muhabbetler, sahneler, tarihimizden, İlginç |
| Seçenekler | |
|
|