Fenerbahçe (1907) icinde Bu Takıma Liderlik Yakışıyor. UEFA Avrupa Ligi| Twente 0-1 Fenerbahçem konusu , UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, H Grubu 5. maçında deplasmanda Twente'yi 71. dakikada Lugano'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek grubunda liderliği garantiledi. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir. ] Hürriyet…
|
|||||||
|
|
#1 |
![]() UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, H Grubu 5. maçında deplasmanda Twente'yi 71. dakikada Lugano'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek grubunda liderliği garantiledi. Hürriyet KırмızıdøŁдr tarafından (02.12.09 Saat 22:09) değiştirildi. |
|
|
| The Following User Says Thank You to KırмızıdøŁдr For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Türk futbol tarihinde ilk defa bir Türk takımı avrupa da grup birincisi oldu.
|
|
|
| Aşağıdaki 2 üyemiz KırмızıdøŁдr üyemize bu mesajından dolayı teşekkür etti: |
|
|
#5 |
|
ligde lide avrupada lider ... inanın çocuklar inanın güzel günler görecegiz ... güneşli günler
|
|
|
|
|
#6 |
|
tebrikler
twente yenilmez diye düsünüyordum umarim biz de yarin lider bitiririz bjk'da uefaya kalir 3 takimla avrupada yola devam ederiz hemde ülke puanlari toplayip sampiyonlar liginde 3 takim hayaline bir adim daha yaklasmis oluruz |
|
|
|
|
#7 |
|
Öncelikle Tebrikler Fenerbahçem
![]() Twente yatsın kalksın Kalecisi Boschker'a dua etsin tarihi hezimetten kurtardı. Tabi Guiza'nın Alex'in beceriksizlerinide eklememiz gerekir... Maçın Yıldızı Twente Kalecisi Boschker Fenerbahçe'de ise kişisel fikrim Billica idi |
|
|
|
|
#8 |
|
güzel maç oldu alex quiza ve selçuğu beğenmedim lugano bilica ve cristian bence gecenin iyi isimleriydi adamlarda 15 numara ve kaleci güzel oynadı lider bitirdik tebrikelr fenerbahçe
|
|
|
|
|
#9 |
|
tebrikler ölümsüz tek aşkım fenermmm
|
|
|
|
|
#10 |
|
kaleci Bozkır süperdi o olmasa farklı olurdu .Bir ilke daha imza attık Gururluyuz
|
|
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| avrupa, fenerbahçem, liderlik, ligi|, takıma, twente, uefa, yakışıyor |
| Seçenekler | |
|
|