Beşiktaş (1903) icinde F.Bahçe 1-0 Beşiktaş |Kadıköy'deki Voleybol Maçında Mağlubuz konusu , o uyduruk penaltıyı vermeseydi bu maçda vicdanım hiç rahat etmeyecekti maçı izlerkende söyledim ama penaltı penaltı değil luganonun pozisyonuna penaltı çalamayan hakem olmayan penaltıyı verdi ondan sonrası sıvanadan çıktı ernst …
|
|||||||
|
|
#21 |
|
o uyduruk penaltıyı vermeseydi bu maçda vicdanım hiç rahat etmeyecekti maçı izlerkende söyledim ama penaltı penaltı değil luganonun pozisyonuna penaltı çalamayan hakem olmayan penaltıyı verdi ondan sonrası sıvanadan çıktı ernst te verilen kırmızı bence doğru wedersonda küfür ettiyse doğru ama toraman bence kırmızılık birşey yapmadı boşuna gördü kart
maçtan zevk alamadım hakem yüzüne ama 3 puan almak güzel |
|
|
|
|
#22 |
|
Bilica'ya iyi bir ceza verilmesi lazım.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Başlık güzel olmuş
penaltı attınız mı? attınız hee niye ötekini vermedi diyorsunuz İnönü de bizim penaltımız çalınsaydı belki de o maçı da kazanacaktık 3. golü de ofsayttan attınız Ama biz ne yaptık bahanelereee sığınmadık tebrik ettik |
|
|
|
|
#24 | |||||||||||||||||||||||
![]() Nedir yani yaptığı hareket.Hem penaltı yapıyor hemde kazı çalışması.. ![]() Maçın hakki berabereydi. |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#25 | |||||||||||||||||||||||
bahanelere sığınan biziz siz hep haklısınız
|
||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
| İşaretlemeler |
| Etiketler |
| arası, beşiktaş, devam, ediyor, fbahçe, maçında, mağlubuz, voleybol, |devre, |kadıköydeki, |maç |
| Seçenekler | |
|
|